Global Variables

Kamis, 21 April 2011

Cara Ganti Nama di facebook setelah BATAS PERUBAHAN NAMA TERCAPAI

·

Assalammualaikum .wr.wb



Kanggo juragan - juragan facebook anu resep nami na araraneh ,
To all facebook's masters who loves weird names,
abdi gaduh pangalaman sakeudik perkawis ganti nami tinu facebook :D
i got a little experience about changing name on facebook :D

Punteun ngangge bahasa sahari - hari , karena eh karena biar ngga ketahuan facebook ,
Sorry for colloquial language in use, 'cause um because facebook wouldn't recognize it,
makanya pake bahasa sunda XD
so i use Sundanese language XD

kanggo anda anu kesel bin keheul ku facebook gara - gara
for you who feeling sick son of fed up of facebook because of
BATAS PEUBAHAN NAMA TERCAPAI
NAME CHANGED LIMIT REACHED

sapertos kieu .. BATAS PEUBAHAN NAMA TERCAPAI
like this one .. NAME CHANGED LIMIT REACHED
Click on every Image if you can't read it clearly.

sanes masalah deui .. BATAS PEUBAHAN NAMA TERCAPAI abdi gaduh solusi na . tapi ssssttttttttttttt ..
is not a problem anymore .. NAME CHANGED LIMIT REACHEDi got a solution . but ssssttttttttttttt ..

ntong gujrud , ntong berisik bisi di block sadayana ngke geura ...
be quiet, silent or we're all get blocked somehow ...

ieu Buktos na akun abdi , screen shoot akun abdi
The Proof's in My account, my account screenshot




kirang lebih aya 100 nami'an lah lamun teu lepat
it was approximately 100 names if i wasn't wrong with

CATATAN : Udah di coba tiap - tiap akun beda hasil nya . pada langkah ketiga .
NOTE: It was tested in every account and has difference result . on the third step.

Tapi ini mah ikut ng'share teh . semoga aja anda bisa seperti akun saya . AMIN
Is why i share this . hopefully yours can be like my account . AMIN

sanes SOMBONG , tapi bilih teu percanten . .
don't mean to be COCKY, but if you don't belief it . .

Simkuring

moal seeur nyarita deui , mangga langsung ka tutor
no more chit-chat, let straight to the tutor

1. Step one



klik gambar ieu
click on this image

 atos kitu bakalan sapertos kieu
after that it'll came somethin' like this

LANJUTKAN ...!!!!
CARRY ON ...!!!!


atos kitu pasti , di piwarang nga gentos kata sandi isikan sajah ,


PERINGATAN = asal jangan lupa kata sandi baru nya .!



2. Step two
Contreng sadayana , sagaduh na email pokona mah . BOROLOKEUN KABEUH


3. Step three


LANJUTKAN GAN ..!



Tah didieu di coba keberuntungan Anda teh .. atos di cobian ieu mah ka sabaraha akun , tapi sugan ue Anda beruntung


lamun nu abdi mah sapertos kieu .


kalau ngga ada , ya Anda kurang silah coba lagi


Salajeung na lamun atos kitu mah Anda yang Beruntung Gambar nya seperti ini .


4. Step Four


Langkah terakhir . HASILNYA bisa di liat di gambar


Atos ah cekap sakitu , mangga . Hatur nuhun

Wassalam .


WARNING : kayanya facebook sudah tahu .




kengeng maok di : namapanjang.blogspot.com

3 komentar:

Gaptek mengatakan...

kayaknya udah gak bisa lagi gan >>>>??


ato ditempatku aja ya yg gak bisa :)



salam Gaptek

Saha ue ahh moal beja-beja pokona mah ^_^ mengatakan...

masih . masih bisa Gan .
ke pengaturan akun aja dulu . ganti namanya pake yang lain .
yang udah tersedia .

contoh nya gambar ini http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/215852_1736623416017_1251567873_31430176_7152370_n.jpg

ganti dulu aja . cobain . baru ke sini lagi . hehe :)

aing ajig mengatakan...

TOS TEU FUNGSI ahh XP

handapeunpost